BAROMUZA İNDİRİM UYGULAYAN FİRMALAR
Tarih: 2.07.2021| Okunma Sayısı: 1125

1- Demirkayalar Petrol Lpg.Madencilik Beton Harfiyat İnşaat Ltd.Şti. firması (OPET)'den  akaryakıt, motorin ve benzin alımlarında avukatlık kimliği gösterilmesi kaydı ile %4 İNDİRİM yapılmıştır.

2- GÖKÇE OTO YIKAMA - Amasya Belediyesi Kapalı Otopark Altı (Yıkama boyunca otopark ücreti alınmayacaktır.) % 25 İNDİRİM

3- MERVE ER SAÇ TASARIM (Tüm bayan avukatlarımız ve avukat eşlerine %20 İNDİRİM ):   Küçük ağa restaurant karşısı

4- ÖZEL AMASYA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİK HİZ.MEDİKAL TİC.LTD.ŞTİ. ve Baromuz tarafından imzalanan sözleşmeye göre;meslektaşlarımıza, stajyer avukatlarımıza ve birinci derece yakınlarına ağız ve diş sağlığı muayene ve röntgen çekimi ücretsiz olup, tedavi ücreti tarifede belirtilen tutarlardan %10 indirimli yapılacaktır.

5- Opt.Dr.Tuğba SODALI (Estetik Plastik ve Rekonstrüktif cerrahi uzmanı) arasında imzalanan sözleşmeye göre; meslektaşlarımız, stajyerler avukatlarımız  ve birinci derece yakınlarına verilecek hizmetlerde %5 ve %10 oranında indirimler uygulanacaktır.

23.05.2022