BAROMUZA İNDİRİM UYGULAYAN FİRMALAR
Tarih: 2.07.2021| Okunma Sayısı: 1744

1Demirkayalar Petrol Lpg.Madencilik Beton Harfiyat İnşaat Ltd.Şti. firması (OPET)'den  akaryakıt, motorin ve benzin alımlarında avukatlık kimliği gösterilmesi kaydı ile %4 İNDİRİM yapılmıştır.

2- GÖKÇE OTO YIKAMA - Amasya Belediyesi Kapalı Otopark Altı (Yıkama boyunca otopark ücreti alınmayacaktır.) % 25 İNDİRİM

3- MERVE ER SAÇ TASARIM (Tüm bayan avukatlarımız ve avukat eşlerine %20 İNDİRİM ):   Küçük ağa restaurant karşısı

4- ÖZEL AMASYA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİK HİZ.MEDİKAL TİC.LTD.ŞTİ. ve Baromuz tarafından imzalanan sözleşmeye göre;meslektaşlarımıza, stajyer avukatlarımıza ve birinci derece yakınlarına ağız ve diş sağlığı muayene ve röntgen çekimi ücretsiz olup, tedavi ücreti tarifede belirtilen tutarlardan %10 indirimli yapılacaktır.

5- Opt.Dr.Tuğba SODALI (Estetik Plastik ve Rekonstrüktif cerrahi uzmanı) arasında imzalanan sözleşmeye göre; meslektaşlarımız, stajyerler avukatlarımız  ve birinci derece yakınlarına verilecek hizmetlerde %5 ve %10 oranında indirimler uygulanacaktır.

6- Emin Efendi Konaklarında Avukatlarımıza %15 indirim uygulanacaktır.

7-Yeni Aydın Kitapevi Avukatlarımıza %10 indirim uygulanacaktır.

8-Amasya Barosu ve Fimar Holding A.Ş. arasında Baromuz avukatlarına %10 indirim uygulanacaktır.

9-Liv Hospital Samsun Hastanesi ile Amasya Barosu arasında imzalanan indirim sözleşmesi ile baromuza kayıtlı meslektaşlarımıza ve 1. derece yakınlarına sağlık iş ve işlemlerinde %15 indirim tanımlanmıştır.

10-Özel Amasya Yaratıcı Çocuklar Kişisel Gelişim Kursu ile Amasya Barosu arasında Amasya Barosu üyeleri ve birinci derece aile fertlerine %10 indirim uygulanacaktır.

11- Amasya Barosu ile Özel Amasya American Life Yabancı Dil Kursu işletmesi arasında Baromuz üyeleri ve birinci derece aile fertlerine %10 indirim uygulanacaktır.

12-Diyetisyen Elif Bahar DEMİR ile Amasya Barosu Başkanlığı arasında yapılan anlaşma gereği Amasya Barosu Avukatlarına, stajyerlerine ve personellerine %10 indirim uygulanmasına karar verilerek sözleşme imzalanmıştır.

13- Yusuf Akyürek Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şti. ile Amasya Barosu Başkanlığı arasında yapılan anlaşma gereği; Amasya Barosu Avukatlarına, stajyerlerine ve personellerine net prim üzerinden trafik sigortalarında %4, kasko ürünlerinde %6, mesleki sorumluluk sigortalarında %10, konut, işyeri, sağlık poliçelerinde %10 indirim uygulanmasına karar verilerek sözleşme imzalanmıştır.

14-Zeynep Optik (Suluova-Amasya Optik Mağazası) ile Amasya Barosu Başkanlığı arasında yapılan anlaşma gereği Amasya Barosu Avukatlarına stajyerlerine  ve personellerine %15 indirim uygulanmasına karar verildi.

15- Fizyo Amasya Sağlıklı Yaşam Merkezinden Fizyoterapist Alperen Sezen KELEŞ ve Amasya Barosu Başkanlığı arasında yapılan anlaşma ile Baromuz Avukatları, Stajyer Avukatlarımız ve personellerine %15 indirim uygulanmasına karar verildi.

02.10.2022