AMASYA

NisanMayısHaziran
TBB. 34.GENEL KURULU YAPILDI. AV.METİN FEYZİOĞLU İKİNCİ KEZ BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ.
Tarih: 15.05.2017 | Okunma Sayısı: 75 | | |
TBB. Seçimli 34. Genel Kurulu 13-14 Mayıs Tarihlerinde Ankara da gerçekleşti. Genel Kurula TBB. Önceki Başkanları Av.Atila Sav, Av.Önder Sav, Siyasal Parti Temsilcileri, Baro Başkanları ve Delegeler ile çok sayıda meslektaş iştirak etmiştir. Faaliyet Raporunun ibrasından sonra yapılan seçimlerde Av.Prof.Dr.Metin Feyzioğlu 2.Kez TBB. Başkanlığı'na seçildi. Baromuzu temsilen Genel Kurula Baro Başkanımız Av.A.Melik Derindere, Av.Hasan Koparan ve Av.Murat Polat katıldı. Yapılan seçimlerde Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Av.Filiz Saraç, Av.Gültekin Uzunalioğlu, Av.Ahmet Şakir Uzun, Av.Sabri Erdal Güngör, Av.Eyyüp Sabri Çepik, Av.Hüseyin Özbek, Av.Ünsal Toker, Av.Sabiha Tekin, Av.Ekrem Demiröz ve Av.Ali Elibol, Disiplin Kurulu Üyeliklerine; Av.Süleyman Sefa Bilgiç, Av.Dilaver Erdoğan, Av.Uğur Uzer, Av.Dilek Zeybekoğlu, Av.İrfan Koçana, Av.Ruhi Bacanlı ve Av.Mustafa Çinkılıç, Denetleme Kurulu Üyeliklerine Av.Ufuk Özkap, Av.İbrahim Halil Kartal ve Av.Ümit Yüksel seçilmişlerdir. Baromuz Genel Kurul Delegesi Av.Hasan Koparan TBB. Yönetim Kurulu Yedek Üyeliğine seçilmiştir. Başta TBB. Başkanlığı'na seçilen Av.Prof.Dr.Metin Feyzioğlu ile TBB. Organlarına seçilen tüm meslektaşlarımızı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

23.05.2017 Salı