BAROMUZA İNDİRİM UYGULAYAN FİRMALAR
Tarih: 2.07.2021| Okunma Sayısı: 3584

1Demirkayalar Petrol Lpg.Madencilik Beton Harfiyat İnşaat Ltd.Şti. firması (OPET)'den  akaryakıt, motorin ve benzin alımlarında avukatlık kimliği gösterilmesi kaydı ile %4 İNDİRİM yapılmıştır.

2- GÖKÇE OTO YIKAMA - Amasya Belediyesi Kapalı Otopark Altı (Yıkama boyunca otopark ücreti alınmayacaktır.) % 25 İNDİRİM

3- MERVE ER SAÇ TASARIM (Tüm bayan avukatlarımız ve avukat eşlerine %20 İNDİRİM ):   Küçük ağa restaurant karşısı 

4- ÖZEL AMASYA AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİK HİZ.MEDİKAL TİC.LTD.ŞTİ. ve Baromuz tarafından imzalanan sözleşmeye göre;meslektaşlarımıza, stajyer avukatlarımıza ve birinci derece yakınlarına ağız ve diş sağlığı muayene ve röntgen çekimi ücretsiz olup, tedavi ücreti tarifede belirtilen tutarlardan %10 indirimli yapılacaktır.

5- Opt.Dr.Tuğba SODALI (Estetik Plastik ve Rekonstrüktif cerrahi uzmanı) arasında imzalanan sözleşmeye göre; meslektaşlarımız, stajyerler avukatlarımız  ve birinci derece yakınlarına verilecek hizmetlerde %5 ve %10 oranında indirimler uygulanacaktır.

6- Emin Efendi Konaklarında Avukatlarımıza %15 indirim uygulanacaktır. 

7-Amasya Barosu ve Fimar Holding A.Ş. arasında Baromuz avukatlarına %10 indirim uygulanacaktır.

8-Liv Hospital Samsun Hastanesi ile Amasya Barosu arasında imzalanan indirim sözleşmesi ile baromuza kayıtlı meslektaşlarımıza ve 1. derece yakınlarına sağlık iş ve işlemlerinde %15 indirim tanımlanmıştır.

9-Özel Amasya Yaratıcı Çocuklar Kişisel Gelişim Kursu ile Amasya Barosu arasında Amasya Barosu üyeleri ve birinci derece aile fertlerine %10 indirim uygulanacaktır. 

10- Amasya Barosu ile Özel Amasya American Life Yabancı Dil Kursu işletmesi arasında Baromuz üyeleri ve birinci derece aile fertlerine %10 indirim uygulanacaktır.

11-Diyetisyen Elif Bahar DEMİR ile Amasya Barosu Başkanlığı arasında yapılan anlaşma gereği Amasya Barosu Avukatlarına, stajyerlerine ve personellerine %10 indirim uygulanmasına karar verilerek sözleşme imzalanmıştır.

12- Yusuf Akyürek Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şti. ile Amasya Barosu Başkanlığı arasında yapılan anlaşma gereği; Amasya Barosu Avukatlarına, stajyerlerine ve personellerine net prim üzerinden trafik sigortalarında %4, kasko ürünlerinde %6, mesleki sorumluluk sigortalarında %10, konut, işyeri, sağlık poliçelerinde %10 indirim uygulanmasına karar verilerek sözleşme imzalanmıştır.

13-Zeynep Optik (Suluova-Amasya Optik Mağazası) ile Amasya Barosu Başkanlığı arasında yapılan anlaşma gereği Amasya Barosu Avukatlarına stajyerlerine  ve personellerine %15 indirim uygulanmasına karar verildi.

14- Fizyo Amasya Sağlıklı Yaşam Merkezinden Fizyoterapist Alperen Sezen KELEŞ ve Amasya Barosu Başkanlığı arasında yapılan anlaşma ile Baromuz Avukatları, Stajyer Avukatlarımız ve personellerine %15 indirim uygulanmasına karar verildi. 

15- Çorum Damat Mağazası ile Amasya Barosu Başkanlığı arasında yapılan anlaşma gereği Amasya Barosu Avukatlarına, stajyerlerin ve personellerine mevcut baremli kampanyaya ek %20 indirim uygulanmasına karar verilmiştir.

16-Amasya Ensar Mutfak ile Amasya Barosu Başkanlığı arasında yapılan anlaşma gereği Amasya Barosu Avukatlarına, stajyerlerine ve personellerine %20 oranında indirim uygulanmasına karar verilmiştir.

17-Özler Tur Turizm Seyehat Acentesi ile Amasya Barosu arasında 2023 yılı boyunca Erken rezervasyon ve sonrasında yurt dışı kültür turlarında %2, yaz tatili ve tatil otellerinde %2, vize takip işlemlerinde %3, Amasya Barosu'nun düzenleyeceği tüm toplantı ve organizasyon işlerinde %5, seyahat acentemizin operasyonu altında Amasya çıkışlı yurt içi ve yurt dışı kültür turlarında %5 indirimi, Amasya Barosu ve ilçe temsilciliklerine kayıtlı ve 1. derece yakınlarına kimliklerini göstermek kaydıyla 2023 yılı boyunca indirim uygulanmasına ilişkin sözleşme imzalanmıştır.

18- Zirve Bilgisayar ve Amasya Baro Başkanlığı arasında 06.03.2023 tarihi itibari ile İcra pro, dava pro web, arabuluculuk pro, mobilicraplo, craproweb yazılımlarının satışında %20, 2020 ve sonrası hukuk fakültesi mezunu ise yazılımların satışında liste fiyatı üzerinden %35, ayrıca stajyer ve üyelere icraproweb icra takip yazılımında 1 kullanıcılı, 20 dosya açma hakkı, 20 mb disk alanı, ofispro dahil 1 yıl boyunca ücretsiz kullanım hakkı sunulacaktır.

19-Amasya  Buket Bakırcı Güzellik Salonu ve Amasya Barosu Başkanlığı arasında yapılan anlaşma gereği Amasya Barosu Stajyer ve Avukatları ile 1.Derece yakınlarına,Baro Personellerine ve 1.Derece yakınlarına %20 indirim  uygulanmasına ilişkin sözleşme imzalanmıştır.

20-Karaca Mağazası ve Amasya Barosu Başkanlığı arasında yapılan anlaşma gereği Amasya Barosu Stajyer ve Avukatları ile 1.Derece yakınlarına,Baro Personellerine ve 1.Derece yakınlarına %7 indirim  uygulanmasına ilişkin sözleşme imzalanmıştır.

Nisan ayı boyunca, İcraProWeb, İcraPro, e-İcraPro Plus, ArabulucuPro, DavaProWeb, İcraPro Mobil, İcraPro Terminal Makine, İcraPro Bağımsız Makine ve İcraPro Çoklu Klasörleme ürünleri %40 indirim ile satılacaktır.

29.03.2024
AV. BAHADIR TEKEŞ
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.