AMASYA

TemmuzAğustosEylül
T.B.B. TARAFINDAN DÜZENLENEN STAJYER AVUKATLAR KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASINDA BAROMUZ TÜRKİYE İKİNCİLİĞİNİ KAZANDI.
Tarih: 02.05.2017 | Okunma Sayısı: 316 | | |
   TBB. TARAFINDAN GELENEKSEL OLARAK DÜZENLENEN STAJYER AVUKATLAR KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI TÜRKİYE FİNALLERİNDE; HİLAL ULUDAĞ, CANSU DİKKAŞ, NARİN EZGİ SARAY VE NUMAN KOCA'DAN OLUŞAN AMASYA BAROSU TAKIMI BÜYÜK BİR BAŞARI GÖSTEREREK TÜRKİYE 2.LİĞİNİ KAZANMIŞTIR. KARADENİZ BÖLGESİ BİRİNCİLİĞİNİ KAZANARAK FİNALLERE KATILMA HAKKINI KAZANAN TAKIMIMIZ, FİNAL MÜSABAKASINA TEKİRDAĞ VE ANTALYA BAROSU TAKIMLARI İLE YARIŞARAK BU TAKIMLARI ELEMİŞ, FİNAL DE, MUĞLA BAROSU TAKIMINA MAĞLUP OLMUŞTUR. TAKIMIMIZI BAŞARILARINDAN DOLAYI KUTLUYOR, TAKIMDA GÖREV ALAN GENÇ MESLEKTAŞLARIMIZA MESLEK YAŞAMLARINDA BAŞARILAR DİLİYOR, TAKIM ÇALIŞTIRICILARIMIZ AV.ADNAN HASİP YALÇIN VE AV.AYKUT GÖREN'E TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

BARO BAŞKANIMIZ AV.A.MELİK DERİNDERE, BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.CEM KILIÇ, SAYMAN YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.SELİM SARAY, YÖNETİM KURULU ÜYEMİZ AV.ALPARSLAN NALBANTOĞLU, GENÇLİK MECLİSİ BAŞKANIMIZ AV.KARDELEN ATLI DA FİNALLERİ İZLEYEREK TAKIMIMIZA DESTEK VERMİŞLERDİR.

22.08.2017 Salı