AMASYA

EylülEkimKasım
ANAYASA KONULU KONFERANS GERÇEKLEŞTİ
Tarih: 20.03.2017 | Okunma Sayısı: 392 | | |

Referanduma giderken Anayasa Konulu Konferans TBB. Başkanı Av.Prof.Dr.Metin Feyzioğlu ve Tarihçi Prof.Dr.Yusuf Halaçoğlu'nun katılımıyla 16.03.2017 tarihinde gerçekleşti. Baro Başkanımız Av.A.Melik Derindere'nin açış konuşması ile başlayan konferansta Prof.Dr.Metin Feyzioğlu ve Prof.Dr.Yusuf Halaçoğlu Referanduma sunulan Anayasa değişikliğine ilişkin, hukuki, siyasi ve tarihi boyutuyla endişelerini dinleyenlere aktardılar. Toplantıya, Baromuz mensubu meslektaşımız Amasya Milletvekili Av.Mustafa Tuncer, Samsun Baro Başkanı Av.Kerami Gürbüz, Çorum Baro Başkanı Av.Altan Akpınar, TBB Yönetim Kurulu Üyesi Av.İzzet Varan, Eski Bakanlardan Erol Çevikçe, CHP İl Başkanı Reşat Karagöz, Saadet Partisi Başkanı Ahmet Necati Cevher, Demokrat Parti İl Başkanı Kıvanç Katipoğlu, ADD Amasya Şube Başkanı Cihan Sancak, MHP Önceki İl Başkanları Ahmet Fatih Coşar ve Yıldırım Görgen ile meslektaşlarımız ve çok sayıda dinleyici katılmışlardır.

21.10.2017 Cumartesi