TBB VE BARO BAŞKANLARI ANITKABİR VE CUMHURBAŞKANLIĞI ZİYARETİ.
Tarih: 16.08.2016| Okunma Sayısı: 2048

TBB Başkanı Av.Prof.Dr.Metin Feyzioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Baro Başkanları 16.08.2016 günü önce Anıtkabir'i ziyaret ederek Cumhuriyetimize ve Demokrasimize olan kararlı destesteklerini bir kez daha vurgulamışlardır. Baro Başkanımız Av. A.Melik Derindere'nin de iştirak ettiği ve 70 Baro Başkan ve Temsilcisinin katıldığı ziyaret sonrası Cumhurbaşkanlığı ziyareti gerçekleştirilmiştir.                       
Türkiye Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilen heyet FETÖ tarafından gerçekleştirilen terör eylemi nedeniyle Cumhurbaşkanına geçmiş olsun dileklerini ifade etmiş ve işgal eylemi olarak düşünülen terör eylemine karşı Milletin tüm kesimlerinde oluşan birlik ve beraberlik duygusu bir kez daha kararlılıkla vurgulanmıştır. Yine aynı ziyarette TBB Başkanı Sn. Av.Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Adalet Bakanı Sn.Bekir Bozdağ ve Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin birer konuşma yapmışlardır.
 

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Metin FEYZİOĞLU Konuşmasında;

 Adil yargılanma, savunma, avukatın yardımından yararlanma, suçsuzluk karinesi, haksız yere lekelenmeme haklarına ve hak arama özgürlüğüne hem vatandaşlarımızın menfaati hem de Türkiye Cumhuriyeti'nin üstün menfaati gereği azami saygı gösterilmesi gereklidir. Bu hakların ihlali öncelikle kanlı terör örgütü FETÖ'ye ve onunla işbirliği içinde olduğunu çeşitli vesilelerle gördüğümüz bölücü örgüte yarayacaktır. Biz avukatların savunma görevimizi layıkıyla yapması, suçlunun suçsuzdan ayrılmasını sağlayacağını ifade etmişlerdir.   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

26.04.2024
AV. BAHADIR TEKEŞ
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.