BAŞKANLAR AMASYA'DA KARŞILANDI.
Tarih: 24.06.2020| Okunma Sayısı: 792

19.06.2020 Cuma günü başlayan ve Baroların eylemlilik sürecinin ilk halkası olan Savunma Yürüyor etkinliğinin ardından Baro Başkanımız Av.A.Melik Derindere Amasya’ya döndü.

 

Yönetim Kurulu üyelerimiz ile meslektaşların da katıldığı Adliye önündeki karşılamaya; kendisi de dönüş yolunda olan Trabzon Baro Başkanı Av.Sibel Suiçmez de eşlik etti. Değerli Başkanımıza nazik ziyareti yanında günlerdir ortaya koyduğu kararlılık ve direnci için ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

Başkent’in girişinde, 29 saate yakın süren ve Baro Başkanlarının her türlü temel haklarının askıya alınmaya çalışıldığı, zaman zaman fiili müdahale ve saldırıların da yaşandığı polis ablukası ve haksız gözaltı halinin ardından, Başkanların kararlı ve dirençli tavrı neticesinde abluka dağıtılmış ve etkinlik Anıtkabir’de Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda sonlandırılmıştı.

 

Günlerce yoğun yağmurun, yakıcı güneşin altında, zor koşullarda Mesleğin ve Hukuk Devletinin geleceği için büyük bir dirençle, azim ve kararlılık örneği ortaya koyan katılımcı Baro Başkanlarımız ile meslektaşlarımızla, tüm kanallardan desteklerini ileten Meslektaşlarımıza ve Yurttaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

 

 

 

27.04.2024
AV. BAHADIR TEKEŞ
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.