46. BARO BAŞKANLARI TOPLANTISI, 23.07.2022 TARİHİNDE TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ’NİN EV SAHİPLİĞİNDE ANKARADA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. BARO BAŞKANLARININ HAZIR BULUNDUĞU TOPLANTIYA AMASYA BAROSU ADINA BARO BAŞKANIMIZ AV. BAHADIR TEKEŞ KATILDI.
46. Baro Başkanları Toplantısı, 23.07.2022 tarihinde Türkiye Barolar Birliği’nin ev sahipliğinde Ankarada gerçekleştirildi. Baro başkanlarının hazır bulunduğu toplantıya Amasya Barosu adına Baro Başkanımız Av. Bahadır Tekeş katıldı.
Toplantıda, “Avukatlık Kanunu’ndaki değişiklik uyarınca Staj Yönetmeliği’nde yapılacak değişiklik”, “TBB tarafından hazırlanarak Adalet Bakanlığı’na gönderilen Ara Dönem Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi ve 2023 yılı tarifesi”, “CMK ücretlerinde ara dönem artışı ve 2023 yılı tarifesi”, “Adli Yardım Bütçesinin yetersizliği ve ödemelerin gecikmesi sorunu” ve “04-05 Haziran 2022 tarihinde yapılan 1. Değerlendirme Toplantısı’nda karar altına alınan ve kamuoyu ile paylaşılan hususlarda yol haritasının ve yöntemin belirlenmesi” gibi konular ele alındı.