STAJ İÇİN GEREKLİ EVRAK LİSTESİ
Sağlık raporu   (1Adet)(Avukatlğı surekli olarak gereği gibi yapmaya engel vücut ve akılca malul olmadığına dair resmi hastanenin veya sağlık ocağının uzman hekimliğince düzenlenmiş. (sağlık ocağından alınabilir.)<br /> <div> <p style="36.0pt;text-indent:-18.0pt;l0 level1 lfo1; list 36.0pt;"><span style="text-indent: -18pt;">1-</span><span style="text-indent: -18pt; font-variant-numeric: normal; font-variant-east-asian: normal;"> </span><span style="text-indent: -18pt; font-variant-numeric: normal; font-variant-east-asian: normal;"> </span><span style="text-indent: -18pt;">Nüfus cüzdan fotokopisi (Noter tastikli 1 adet) </span></p> <p style="36.0pt;text-indent:-18.0pt;l0 level1 lfo1; list 36.0pt;"><span style="text-indent: -18pt;">İk</span><span style="text-indent: -18pt;">ametgah il muhaberi</span></p> <p style="36.0pt;text-indent:-18.0pt;l0 level1 lfo1; list 36.0pt;">3-<span style="font-variant-numeric: normal; font-variant-east-asian: normal;"> </span>Diploma (fotokopisi verilecekse 2 adet noterden tastikli olacak)</p> <p style="36.0pt;text-indent:-18.0pt;l0 level1 lfo1; list 36.0pt;">4-<span style="font-variant-numeric: normal; font-variant-east-asian: normal;"> </span>Arşivli Sabıka kaydı <span style="font-size:12.0pt;font-family:'Times New Roman','serif'; mso-fareast-font-family:'Times New Roman';mso-ansi-language:TR;mso-fareast-language: TR;mso-bidi-language:AR-SA;">KKTC MEZUNLARINDAN KKTC’DEN SİCİL KAYDI</span></p> <p style="36.0pt;text-indent:-18.0pt;l0 level1 lfo1; list 36.0pt;">5-<span style="font-variant-numeric: normal; font-variant-east-asian: normal;"> </span>Nüfus kayıt örneği 1 adet</p> <p style="36.0pt;text-indent:-18.0pt;l0 level1 lfo1; list 36.0pt;">7-<span style="font-variant-numeric: normal; font-variant-east-asian: normal;"> </span>Takdimname-muvafakatname 1’şer tane</p> <p style="36.0pt;text-indent:-18.0pt;l0 level1 lfo1; list 36.0pt;">8-<span style="font-variant-numeric: normal; font-variant-east-asian: normal;"> </span>SGK kaydı olmadığına dair yazı(4/a-47b-4/c)</p> <p style="36.0pt;text-indent:-18.0pt;l0 level1 lfo1; list 36.0pt;">9-<span style="font-variant-numeric: normal; font-variant-east-asian: normal;"> </span>275,00TL staj kaydiyesi</p> <p style="36.0pt;text-indent:-18.0pt;l0 level1 lfo1; list 36.0pt;">7-<span style="font-variant-numeric: normal; font-variant-east-asian: normal;"> </span></p> </div> <div> </div>