TÜBAKKOM 14. DÖNEM 1. GENEL ÜYE TOPLANTI PROGRAMI EDİRNE BAROSU EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Tarih: 19.12.2017| Okunma Sayısı: 603

KADIN VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONUMUZDAN AV. ZÜBEYDA MELEK DURAK KABAKÇI VE AV. GAMZE MERVE ÇALTI’NIN KATILDIĞI TÜBAKKOM (TBB KADIN HUKUKU KOMİSYONU) 14. DÖNEM 1. GENEL ÜYE TOPLANTI PROGRAMI 16 – 17 ARALIK 2017 TARİHLERİNDE EDİRNE’DE YAPILDI.

EDİRNE BARO BAŞKANI AV. ÖZGÜR YILDIRIM, AÇILIŞ KONUŞMASINI YAPTIKTAN SONRA SÖZÜ EDİRNE BAROSU TÜBAKKOM BAŞKANI AV. AYSEL DİNÇ’E BIRAKTI.

ARDINDAN TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ (TBB) BAŞKANI METİN FEYZİOĞLU, KADINA KARŞI ŞİDDETİN, ÇOCUKLARIN İSTİSMAR EDİLMESİNİN ÖNLENEBİLECEĞİNİ İFADE EDEREK, “BİZİM KÜLTÜRÜMÜZDE KADINA ŞİDDET YOKTUR. BU TOPRAKLAR SEVGİNİN TOPRAKLARIDIR. İNSANA İNSAN OLDUĞU İÇİN DEĞER VERİLEN TOPRAKLARDIR.” DEDİ.

‘TÜRKİYE’DE CİNSİYET EŞİTSİZLİĞİ’ KONULU TOPLANTIDA, TÜBAKKOM SÖZCÜSÜ TRABZON BARO BAŞKANI AV. SİBEL SUİÇMEZ BAŞKANLIĞINDA DİVAN OLUŞTURULARAKBİR ÖNCEKİ TOPLANTIDA ALINAN KARARLARIN GÖZDEN GEÇİRİLMESİ, TÜBAKKOM TARAFINDAN BARO KOMİSYONLARININ YAPILMASI İSTENEN ÇALIŞMALARIN AÇIKLANMASI VE 8 MART ETKİNLİKLERİYLE İLGİLİ ÖNERİLER ALINMASI İLE DEVAM EDEN TOPLANTI, SONUÇ BİLDİRGESİNİN OKUNMASI İLE SON BULDU.

TOPLANTIYA BAROMUZU TEMSİLEN  ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU BAŞKANI AV. ZÜBEYDA MELEK DURAK KABAKÇI VE ÇOCUK HAKLARI KOMİSYONU  ÜYESİ AV. GAMZE MERVE ÇALTI KATILMIŞLARDIR.

<<<Ekim 2018><<
Ekim 2018