6.GENÇ AVUKATLAR KURULTAYI MARDİN’DE YAPILDI.
Tarih: 24.11.2017| Okunma Sayısı: 439

6.GENÇ AVUKATLAR KURULTAYI 17 KASIM 2017 CUMA GÜNÜ YAY GRAND OTELDE YAPILAN KOKTEYL İLE BAŞLADI. 18 KASIM 2017 CUMARTESİ GÜNÜ KURULTAYIN AÇILIŞI SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI’NIN ARDINDAN YAPILAN AÇILIŞ KONUŞMALARI İLE YAPILDI. MARDİN VALİSİ MUSTAFA YAMAN, MARDİN BARO BAŞKANI AV. ÇELEBİ ARAZ VE T.B.B. YÖNETİM KURULU ÜYESİ AV.FİLİZ SARAÇ’IN YAPTIĞI KONUŞMALARIN ARDINDAN MASA ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI. ÜLKENİN DÖRT BİR YANINDAN GELEN GENÇ AVUKATLAR MESLEKİ SORUNLARDAN VE BU SORUNLARIN ÇÖZÜMLERİNDEN BAHSEDEREK SONUÇ BİLDİRGELERİ HAZIRLADI. MASA ÇALIŞMALARIN ARDINDAN ÇIKARILAN SONUÇ BİLDİRGELERİ KONGRE SALONUNDA PROGRAMA KATILAN TÜM MESLEKTAŞLARA DUYURULDU. SONUÇ BİLDİRGELERİ OKUNURKEN SALONDA BULUNAN TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI AV. PROF.METİN FEYZİOĞLUSORUNLAR VE ÇÖZÜMLER HAKKINDA BİR KONUŞMA YAPARAK BU HUSUSLARIN DİKKATE ALINACAĞINDAN VE MESLEKİ SORUNLARIMIZI EN AZA İNDİRECEĞİNDEN BAHSETTİ. KURULTAYIN SONUNDA YAPILAN SEÇİMLE 2019 YILINDA YAPILACAK OLAN 7.GENÇ AVUKATLAR KURULTAYININ TRABZONDA YAPILACAĞI BELİRLENDİ.

KURULTAYA BAROMUZU TEMSİLEN AMASYA BAROSU GENÇ AVUKATLAR MECLİSİ BAŞKANI AV.KARDELEN ATLI, ÜYELERİNDEN AV.ELİF İZCİ VE AV.BÜŞRA KILIÇ KATILMIŞLARDIR. EMEKLERİNDEN DOLAYI KATILAN MESLEKTAŞLARIMIZA, TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİNE VE MARDİN BAROSUNA TEŞEKKÜRLERİMİZİ İLETİYORUZ.

<<<Temmuz 2018><<
Temmuz 2018