AMASYA

EkimKasımAralık
KARADENİZ BAROLARI FUTBOL TURNUVASI RİZEDE GERÇEKLEŞTİ.
Tarih: 22.05.2017 | Okunma Sayısı: 363 | | |
Karadeniz Barolar Futbol Turnuvasına Rize, Trabzon, Ordu, Giresun, Samsun, Düzce, Amasya, Tokat, Kastamonu, Çorum, Karabük Baroları katıldılar.
Av.Onur BOLAT, Av.Cem KILIÇ, Av.Alper KESKE, Av.Mahmut Sami SÖZEN, Av. Eşref Nuri YAKIŞAN, Stj.Av.Oğuzhan YARIŞÇI, Stj.Av.Ahmet Can AYDINLI, Av.Turgay SEVİNDİ, Av. Mehmet Akif AYDIN, Av. Umut YOLCU, Av.Hasan GÜLSEREN, Stj.Av. Numan KOCA, Stj.Av.Gökhan İNAN, Av.Deniz GÜMÜŞSOY, Av.İbrahim GENÇALİOĞLU, Stj.Av.Fatih SÖZEN, Stj.Av. Çağrı YİĞİTOĞLU, Stj.Av. Çağlar BULUT,Av.Uğur GÜLER, Kenan İMROL ve Özcan ALGAN’dan oluşan Baromuz futbol takımı B grubunda Tokat Barosu, Karabük Barosu ve Düzce Barosu futbol takımlarıyla karşılaştı. Karşılaşmalarda Baromuz takımı Tokat Barosu ile 2-2 berabere kalırken Karabük ve Düzce Barolarını aynı skorla 2-0 galip bitirerek yarı finale yükselme başarısı göstermiştir.

Yarı finalde oynanan karşılaşmada Tokat Barosu’na 4-1 mağlup olarak finale kalma hakkını kaybetmiştir.

Tokat Barosu Trabzon Barosunu 2-0 yenerek şampiyon olmuştur.

Yarı final karşılaşmasında Baromuz oyuncusu Av.Turgay SEVİNDİ’nin ayağı kırılmış ve tedavi altına alınmıştır. Meslektaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunar acil şifalar dileriz.

Turnuvaya iştirak eden Barolara verilen Gala yemeğinde Rize Barosuna Baro Başkanımız Av.A.Melik DERİNDERE tarafından Baromuz hediyesi takdim edilmiş aynı şekilde Rize Baro Başkanı Av. Mehmet ÇIRAKOĞLU tarafından Baromuza turnuva anısına Atmaca figürlü plaket sunulmuştur.

24.11.2017 Cuma