AMASYA

NisanMayısHaziran
AVUKATLAR GÜNÜ GALA YEMEĞİ VE PLAKET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ.
Tarih: 10.04.2017 | Okunma Sayısı: 381 | | |

AVUKATLAR HAFTASI MÜNASEBETİYLE DÜZENLENEN BALO YEMEĞİMİZ MESLEKTE 25 VE 40. YILLARINI DOLDURAN MESLEKTAŞLARIMIZA PLAKET TÖRENİ 08.04.2017 TARİHİNDE AMASYA TAŞHAN’DA GERÇEKLEŞTİ.

PLAKET TÖRENİ VE YEMEĞE AMASYA VALİSİ SAYIN SALİH IŞIK VE EŞİ, AMASYA GARNİZON KOMUTANU KURBAY KIDEMLİ TANK.KR.ALB.ZAFER UĞUR VE EŞİ, CUMHURİYET BAŞSAVCISI SAYIN EROL ÇELİK, ADALET KOMİSYONU BAŞKANI SAYIN MUHAMMED RAMAZAN AKSOY, AMASYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ SAYIN PROF.DR.METİN ORBAY VE EŞİ, BARO BAŞKANIMIZ AV.A.MELİK DERİNDERE, VALİ YARDIMCISI SAYIN NEVZAT SİNAN, AMASYA EMNİYET MÜDÜRÜ SAYIN FAHRİ BULUT, İL JANDARMA ALAY KOMUTANI ALBAY SAYIN SELAMİ AKŞİT VE EŞİ, ÖNCEKİ BARO BAŞKANLARIMIZ AV.A.HASİP YALÇIN, AV.HIFZI TORUMTAY, ÇOK SAYIDA MESLEKTAŞIMIZ VE EŞLERİ KATILMIŞLARDIR.

TÖRENDE MESLEKTE 40. YILINI DOLDURAN AV. EMİN YÜKSEL’E PLAKETİNİ AMASYA VALİSİ SAYIN SALİH IŞIK, AV.MEHMET UĞUR ŞATIROĞLU’NA GARZNİZON KOMUTANI SAYIN ZAFER UĞUR SUNARKEN, MESLEKTE 25. YILLARINI DOLDURAN AV.HASAN KOPARAN’A CUMHURİYET BAŞSAVCISI SAYIN EROL ÇELİK, AV.İSMAİL ATMACA’YA AMASYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ SAYIN PROF.DR. METİN ORBAY VE AV.MACİDE KABAKÇI’YA BARO BAŞKANIMIZ AV.A.MELİK DERİNDERE PLAKETLERİNİ SUNMUŞLARDIR.

23.05.2017 Salı