AMASYA

EylülEkimKasım
NÜKLEER VE HUKUK KONULU SEMPOZYUM SİNOP’DA GERÇEKLEŞTİ.
Tarih: 04.04.2017 | Okunma Sayısı: 315 | | |

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ ÇEVRE VE KENT HUKUKU KOMİSYONU TARAFINDAN 01.04.2017 TARİHİNDE SİNOP BAROSU’NUN EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN VE AÇILIŞ KONUŞMALARINI T.B.B YÖNETİM KURULU ÜYESİ AV.ALİ ARABACI, SİNOP BARO BAŞKANI AV.HİCRAN KANDEMİR VE SAMSUN BARO BAŞKANI AV.KERAMİ GÜRBÜZ’ÜN YAPTIĞI SEMPOZYUMA PROF.DR.İBRAHİM KABOĞLU, PROF.DR. MİCHEL PRİEUR (LİMOGES ÜNİVERSİTESİ – FRANSA) , PROF.DR.HUBERT DELZANGLES (BORDEAUX ÜNİVERSİTESİ-FRANSA), PINAR DEMİRCAN (MODERATÖR, ÇEVRE AKTİVİSTİ), AVUKAT KAZUKİ HOMORİ (TOKYO BAROSU), TOSHİYA MORİTA(BAĞIMSIZ GAZETECİ-JAPONYA), AV.ARİF A. CANGI (T.B.B. ÇEVRE VE KENT HUKUKU KOMİSYONU ÜYESİ),AV.YAKUP OKUMUŞOĞLU (T.B.B. ÇEVRE VE KENT HUKUKU KOMİSYONU ÜYESİ), ALFRED M. SEPEPE (NÜKLEER SANTRAL MAĞDURU-G.AFRİKA), SİNOP NKP TEMSİLCİLERİ KONUŞMACI OLARAK KATILMIŞLARDIR.

SEMPOZYUMA BAROMUZU TEMSİLEN BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV.CEM KILIÇ İLE BİRLİKTE GENÇ AVUKAT VE STAJYER AVUKAT MESLEKTAŞLARIMIZ KATILMIŞLARDIR.

SİNOP BAROSU BAŞKANI AV. HİCRAN KANDEMİR TARAFINDAN KATILIM ANISI OLARAK BAROMUZA HEDİYE TAKDİM EDİLMİŞTİR.

21.10.2017 Cumartesi