BAROMUZUN 58.KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE ATA'NIN HUZURUNDAYDIK.
Tarih: 30.01.2017| Okunma Sayısı: 2105

Baromuzun 58.Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Baro Başkanımız Av.A.Melik Derindere, Başkan Yardımcımız Av. Cem KILIÇ ve Yönetim Kurulu üyelerimiz  Av.Kemal Alpaslan  NALBANTOĞLU, Av.Aykut GÖREN, Av.Selim SARAY, Av.Barış KOÇAK, Av.Onur BOLAT, Denetleme Kurulu Üyemiz Av.Cengiz Demirel ve TBB Delegemiz Av.Hasan Koparan ile meslektaşlarımız Av.Bedrettin ŞİŞİK, Av.Alper KESKE, Av.Macide KABAKÇI, Av.Damla Beste Yalçın Karataş, Av.Turgay SEVİNDİ, Av.Ümit SERT, Av.Mesut TEMİZBAL, Av.Emin YÜKSEL, Stj.Av.Muahmmed Ali ÇAKICI, Stj.Av.Narin Ezgi SARAY ve Stj.Av.Serdar BEKTAŞ, eş ve çocuklarımız ile Anıtkabir ziyareti gerçekleştirilmiş, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e minnet ve teşekkürlerimiz bir kez daha huzurda ifade edilmiştir. Ziyarette Baromuz çelengi Baro Başkanımız Av.A.Melik Derindere tarafından sunulmuş, ardından Anıtkabir Şeref Özel Defteri imzalanmıştır. Baro Başkanımız Av.A.Melik Derindere tarafından özel deftere şunlar yazılmıştır;

Ulusal Kurtuluş Savaşının Muzaffer Komutanı,

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu,

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk,

Kurtuluş Mücadelesini Yüce TÜRK MİLLETİNE ve Emperyalizme karşı açıkladığın AMASYA GENELGESİNİN yayınlandığı AMASYA İlinin Avukatları olarak huzurunda bulunmaktan büyük onur duymaktayız.

Milletçe yaşadığımız sıkıntılar, ilkelerinin ve fikirlerinin ne kadar önemli ve yaşatılmasının gerekliliğini bir kez daha yüreklerimizde ve akıllarımızda hissettirmektedir. Ülkemizin ve Milletimizin geleceği için tek bir yol vardır o da bilim ışığında adil ve toplumun tüm bireylerini kucaklayacak demokratik, laik bir siyaset ve yaşam anlayışıdır. Çizdiğin çağdaş aydınlık yolu ve ilkelerini gelecek nesillere taşımaktaki kararlılık ve isteğimizi vurgular, bağlılığımızı ve en derin saygılarımızı   sunarız.

Ruhun şad olsun.

Amasya Barosu Avukatları Adına