31.BARO BAŞKANLARI TOPLANTISI ANKARA'DA YAPILDI.
Tarih: 22.06.2015| Okunma Sayısı: 2348

31.Baro Başkanları toplantısı, TBB Başkanı Av.Metin Feyzioğlu Başkanılığında  Baro Başkanı'mız Av.A.Melik Derindere nin de iştiraki ile Ankara da Gerçekleştirildi. Toplantıda meslektaşlara karşı gerçekleştirilen saldırılara karşı ALINAN önlemler, Avukatlık Mesleğinin bertaraf edilmesine karşı yapılan çalışmalar, SDYF kapsamının ayakta tedavi ve baro personelini de içine alacak şekilde genişletilmesi, meslekiçi uzaktan eğitim programlarının yaygınlaştırılması konularında bilgilendirmeler ele alınmış, Baro Başkanı'mız Av.A.Melik Derindere de yeni Parlamento da, Başta Avukatlık Kanunu olmak üzere mesleğin sorunlarının giderilmesi için yapılacak yasa çalışmalarında izlenmesi gereken yol Haritası, muazzam emekliliğin katkı primi ödenmek koşuluyla daha erken yaşta kullanılması ile baroların hukuksal ve mesleki konularda birlikte hareket etmelerinin değerli olduğu hususlarında beklenti ve görüşlerini sunmuştur. Aynı gün yapılan Insan Hakları Kurul Üyeliği seçimi yapılmış, bu göreve Kırşehir Baro Başkanı Av.Mehtap Karaburçak Tuzcu seçilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.

18.04.2024