TÜBAKKOM 12.DÖNEM 4. ÜYE TOPLANTISI SAMSUN’A GERÇEKLEŞTİ.
Tarih: 27.04.2015| Okunma Sayısı: 1521

           Türkiye Barolar Birliği Kadın Hukuku Komisyonu (TÜBAKKOM) 12. Dönem 4. Genel Üye Toplantısı 25-26 Nisan 2015 tarihlerinde Samsun Barosu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
            Baromuz adına Yönetim Kurulu Üyemiz Av.Gönül CEBECİ, Av.Meryem YERDELEN, Av.Gülsüm DEMİRBAŞ ve Av.Nurverdi ALTUN katılmışlardır. 

           Toplantıda; “Küçük yaşta evlilikler”, “Rahim tahliye tüzüğünde eş rızasının kaldırılması”, “Nüfus dinamiklerinin korunmasına dair yeni kanun tasarısı”, “Şiddeti önleme eylem planının değerlendirilmesi”, “Kadın cinayetleri ve son günlerde meydana gelen cinsel istismar olayları ile Özgecan cinayeti davasına müdahillik ve Tübakkom olarak duruşmaların takibi”, “Şartlı salıverme, denetimli serbestlik CMK da yapılan değişiklikle cinsel suçları da kapsar hale gelmesi ve 29. madde haksız tahrik indirimi” konuları değerlendirilerek sonuç bildirgesi hazırlanmıştır.

            Toplantıya Tübakkom Eşgüdüm Sorumlusu Av.Yurdagül GÜNDOĞAN ile Malatya, Erzincan, Bartın, Burdur, Gaziantep, Ordu, Aydın, Çorum, Manisa, Muğla, Sakarya, Sinop, Hatay, Amasya, Adana, Trabzon, Bursa, İzmir, Kastamonu, Konya, Kayseri, Mersin, İstanbul, Ankara, Antalya,Gümüşhane, Şanlıurfa, Edirne, Tokat, Tekirdağ, Eskişehir, Kırklareli, Balıkesir, Isparta, Kütahya, Batman, Nevşehir, Sivas Baroları katılmışlardır.


           

 
 

24.04.2024
AV. BAHADIR TEKEŞ
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.