10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI
Tarih: 6.11.2014 23:00:00| Okunma Sayısı: 2283

        10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

 

 

 

       Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 76. Yıldönümünde özlem, sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz.

 

       Mustafa Kemal Atatürk’ün, Çok kısa bir zamanda, bir ülkenin köhnemiş bir yapıdan aklın ve bilimin esas alındığı modern bir ülkeye dönüşmesini, halkın tebaadan birey ve vatandaş olarak çağdaş bir insan olmasını sağlayan büyük devrimin düşünsel liderliğinin yanı sıra askeri dehasının büyüklüğü tüm dünya tarafından kabul edilmesi ilkelerinin vefatının 76.yılında  Türk Halkının büyük bir bölümü tarafından benimsenmesi kendisinin liderliğini tartışmasız yapmaktadır.

 

       Büyük Önder’in ilke ve düşüncelerinin gelecek kuşaklara taşınması, Kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yaşaması için elzem olduğu gibi, ülkemizin yaşadığı bir çok sorunun çözümünde bu ilkelerin esas alınmasının gerekliliği tekrar tekrar düşünülmesi gereken bir husus olarak görünmektedir.

 

       İlkelerinin savunucusu ve takipçisi olduğumuzu bir kez daha vurgular, kendisine ve silah arkadaşlarına Allahtan rahmet dileriz.  

20.04.2024
AV. BAHADIR TEKEŞ
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.