TAYİNİ ÇIKAN HAKİM VE SAVCILARIMIZA VEDA YEMEĞİ
Tarih: 24.06.2014 23:00:00| Okunma Sayısı: 19410

TAYİNİ ÇIKAN HAKİM VE SAVCILARIMIZA VEDA YEMEĞİ

 

2014 Yaz Kararnamesi ile başka bölgelere atamaları yapılan Hakim ve Savcılarımıza, Amasya Valiliği, Amasya Adliyesi ve Amasya Baro Başkanlığımız tarafından müştereken veda yemeği düzenlendi.

Duygusal ve neşeli anların yaşandığı yemeğe Amasya Valisi İbrahim Halil ÇOMAKTEKİN, Amasya Belediye Başkanı Cafer ÖZDEMİR, Adalet Komisyonu Başkanı Fahrettin KAYA, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin ORBAY, Baro Başkanımız Av. A.Melik DERİNDERE, Baro Başkanımız Av. Meryem YERDELEN, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Mustafa TUNCER ve Av. Ümit SERT ile Amasya Adliyesinde görev yapan Hakim ve Savcılar, Amasya Adliyesinde görev yapan Adliye ve Cezaevi Müdür ve görevlileri katılmışlardır.

Yemekte Adalet Komisyonu Başkanımız Fahrettin KAYA, Baro Başkanımız Av. A.Melik DERİNDERE ve Aydın’a tayini çıkan Cumhuriyet Başsavcımız Ergün TOKGÖZ birer konuşma yapmış daha sonra tayini çıkan Hakim ve Savcılarımıza Amasya Valiliği, Amasya Adliyesi ve Baro Başkanlığımız tarafından hediye ve plaketler sunulmuştur.

Ergün TOKGÖZ Amasya Cumhuriyet Başsavcısı-Aydın Cumhuriyet Savcılığına, Ahmet TEKNE Amasya Cumhuriyet Savcısı- Niğde Cumhuriyet Başsavcılığına, Hasan UĞURLU Amasya Cumhuriyet Savcısı- Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığına, Hacı İbrahim AÇIKEL Amasya Cumhuriyet Savcısı- Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcılığına, Gökhan BÜYÜKŞİMŞEK Amasya Cumhuriyet Savcısı- Bitlis Cumhuriyet Savcılığına, Hakan AŞIK Amasya Cumhuriyet Savcısı- Horasan Cumhuriyet Savcılığına, Hakan GÜNEŞ Amasya Cumhuriyet Savcısı- Gülpınar Cumhuriyet Savcılığına, Mesuthan ÖZDEMİR Amasya Cumhuriyet Savcısı- Doğanhisar Cumhuriyet Savcılığına,

Hayati PALLI Amasya Hakimi-Eskişehir Hakimliğine, Fulya GÜNEŞ Amasya Hakimi-Gülpınar Hakimliğine, Seçil ÖZDEMİR Amasya Hakimi- Doğanhisar Hakimliğine, Seda BÜYÜKŞİMŞEK Amasya Hakimi- Bitlis Hakimliğine, Necati ALBAYRAK Amasya Hakimi- Sakarya Hakimliğine atanan Cumhuriyet Başsavcılarımız, Hakim ve Savcılarımıza yeni görevlerinde başarılar, yaşamlarında mutluluklar dileriz.

 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 

25.04.2024
AV. BAHADIR TEKEŞ
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.