BARO BAŞKANLIĞIMIZDAN GÜMÜŞHACIKÖY’DE ZİYARETLER
Tarih: 19.05.2014 23:00:00| Okunma Sayısı: 4712

 Baro Başkanımız Av. A. Melik DERİNDERE Başkan Yardımcımız Av. Meryem YERDELEN, Baro Genel Sekreterimiz Av. Ali KÜÇÜK, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Metin KARA, Av. Selim SARAY, Av. Ümit SERT ve Av. Mustafa TUNCER Gümüşhacıköy’de ziyaretlerde bulunmuşlardır.

İlk olarak Gümüşhacıköy Başsavcısı Mehmet Oğuz BAYRAMOĞLU ziyaret eden heyet sonra sırası ile Gümüşhacıköy Kaymakamı Ömer Said ŞAHİN ile bir araya gelmiştir. Cumhuriyet Başsavcılığı ziyaretinde Gümüşhacıköy’de  görev yapan hakimler Gülten ERSOY , Emine Akkaya YÜCE, Derya Tursun CENGİZ de hazır bulunmuşlardır.

Kaymakam Mehmet Oğuz BAYRAMOĞLU ziyaretinde Gümüşhacıköy’ün sorunları konuşulmuş, Baro Başkanımız kendilerine görevlerinde başarılar dilemiştir.

Baro Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Gümüşhacıköy Baro Temsilcimiz Av. Emin YÜKSEL, Av. İlhan OYAN ve Av. Veysel ALTUN’un iştiraki ile son olarak 30 Mart Yerel Seçimlerinde Gümüşhacıköy Belediye Başkanlığına seçilen Belediye Başkanı Zehra ÖZYOL’u ziyaret ederek ilk kadın Belediye Başkanı seçilmelerinden dolayı kutlamış ve aşarılar dilemişlerdir.

Baro Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz daha sonra meslektaşlarımızla bir araya gelmiş, danışma ücreti uygulaması ile ilgili değerlendirme yapmışlardır.16.05.2014

  
 
 
 
 
 
 
 
 

24.04.2024
AV. BAHADIR TEKEŞ
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.