8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ BAROMUZDA KUTLANDI.
Tarih: 6.03.2014 22:00:00| Okunma Sayısı: 3256

BUGÜN SAAT 11.00'DE BAROMUZ LOKALİNDE 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ BARO BAŞKANIMIZ AV.A.MELİK DERİNDERE KADIN MESLEKTAŞLARIMIZIN DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADILAR. AVUKATLARIMIZ EŞLİĞİNDE PASTA KESİLMİŞ, MESLEKTAŞIMIZ VE ÜSTADIMIZ AV.KADİR AKILLIGİL BAYAN AVUKATLARIMIZA ÇİÇEK TAKDİM ETMİŞLERDİR.

BARO BAŞKANIMIZ AV. A.MELİK DERİNDERE'NİN BASIN AÇIKLAMASI

Dünya Emekçi Kadınlar Gününü başta kadın meslektaşlarımız olmak üzere tüm kadınlarımızın, sorunlarının çözüme ulaştırıldığı bir başlangıç olmasını dileyerek, kutlarım.

Anne, kız kardeş, eş, sevgili ve arkadaş olarak yaşamımızda her zaman en önemli yerlerini almış olan kadınlarımızın, bu çağda hala haksızlıklara ve şiddete uğramasının büyük üzüntüsünü yaşamaktayız. Anayasa ve yasalarda hala pozitif ayrımcılık yapma ihtiyacının gerekli görülmesi de bir başka ironidir. Bu bağlamda kadına gerçek anlamda eşitliğin sağlandığı, haksızlık ve şiddetin ortadan kalktığı, kadının her haliyle eşit bir birey kabul edildiği, bir gelecek dilerken bir süredir tedavi altında olan sevgili meslektaşımız Av. Gülay AYDIN’ın biran önce aramızda görmeyi beklediğimizi vurgular, sevgi ve saygılarımızı sunarız.

29.03.2024